Zalm spinazie wraps met Huttenkäse en citroen, 181 calorieën

Zalm spinazie wraps met huttenkäse en citroen voor één persoon, 181 calorieën

Zalm spinazie wraps met Hüttenkäse en citroen voor één persoon, 181 calorieën. Word 5:2 Vastendieet VIP+ lid en krijg meteen toegang tot alle recepten en artikelen. Als 5:2 Vastendieet VIP+ Lid krijg je ook gratis Het 5:2 Vastendieet eKookboek (t.w.v. €19,95) en het Spirelli Spiraalsnijder eKookboek, boordevol met Caloriearme Spiraalsnijder Recepten (t.w.v. €19,95).

5:2 VIP+ only - Dit recept is alleen te zien voor de 5:2 leden 5:2 VIP+ only - Dit recept is alleen te zien voor de 5:2 leden

Lees meer…Zalm spinazie wraps met Huttenkäse en citroen, 181 calorieën

Caloriearme Courgette Pasta Spinazie Pesto Salade – 230 calorieën

Caloriearme Courgette Pasta Spinazie Pesto Salade - 230 calorieën 1

Ik ben gek op pesto en op het moment dat er een grote hoeveelheid basilicum in onze tuin groeit (dankzij het vochtige weer groeit de tuin als een gek!). Basilicum heeft verbazingwekkende geneeskrachtige eigenschappen dankzij het gespecialiseerde gehalte aan antioxidanten; orientin en vicenin, twee in water oplosbare flavonoïden die worden aangetroffen in basilicum en die ontstekingsremmende en anti-verouderingsacties ondersteunen en tegelijkertijd antimicrobiële voordelen bieden.

Geniet van deze pasta-vrije pesto pasta!

Lees meer…Caloriearme Courgette Pasta Spinazie Pesto Salade – 230 calorieën

Toast met middelgroot gepocheerd ei

Middelgroot gepocheerd ei

Toast is altijd lekker. Omdat toast caloriearm is kan het prima voor op een vastendag. Vaak is één sneetje toast net niet genoeg. Je kunt gerust nog een extra sneetje toast nemen mocht je dat willen. Kies je voor één sneetje toast dan kun je dit gerust eten met een beetje boter. Als je voor een tweede sneetje toast kiest laat dan de boter achterwege.

Lees meer…Toast met middelgroot gepocheerd ei

VIP+ Leden