Het Vastendieet, de Wetenschap en het Voorkomen van Alzheimer

Hoe werkt Het Vastendieet?

Stuart Adam heeft een jaar lang het vastendieet gevolgd met twee dagen vasten per week. Daarmee viel hij ruim zeven kilo af. Maar de echte reden waarom hij aan het vastendieet was begonnen is omdat hij de kans op hersenaandoeningen zoals schizofrenie en de ziekte van Alzheimer wilt verminderen.

Lees meer…

Buikvet verliezen: 20 tips!

buikvet verliezen intermittent vasten 20 tips

Buikvet: veel mensen gruwen ervan, en niet zonder reden. Die rolletjes op je buik zijn namelijk niet alleen irritant als je je broek dicht probeert te krijgen… Ze zijn ook gevaarlijker voor je gezondheid dan de meeste mensen weten.

Lees meer…

Hoe maak je Bloemkool Rijst?

Bloemkool rijst of ook wel “couscous” rijst” genoemd is geweldig. Dat kan ik zeggen zonder te overdrijven. Het is licht en luchtig en duurt slechts vijf minuten om te maken. Het kan couscous of rijst vervangen in elk gerecht, warm of koud, bijgerecht of anderszins.

Lees meer…

Wat drink je tijdens het Vastendieet?

Wat drink je tijdens het Vastendieet?

Water is het beste wat je kan drinken tijdens je vastendagen, veel water! Dat mag met of zonder koolzuur en bijvoorbeeld met een ijsblokje als het mooi weer is (mag ook in de winter natuurlijk als je dat wilt). Daarbij kan een schijfje citroen of limoen ook lekker zijn.

Lees meer…

VIP+ Leden