Zalm & groenten
 
 
Seafood is een uitstekende bron van omega-3 gezonde vetten. Zalm is een van mijn persoonlijke favorieten vanwege de smaak en nutriëntendichtheid, maar je kunt elke wildvang vis naar keuze serveren. Serveer wat van je favoriete groenten er bij en je hebt een snelle en eenvoudige maaltijd.
Auteur:
Ingrediënten
  • 1 pond zalm of andere vis naar keuze
  • 2 eetlepels vers citroensap
  • 2 eetlepels Ghee
  • 4 teentjes knoflook, fijn gesneden
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor op 200 ° C.
  2. Meng citroensap, ghee en knoflook.
  3. Plaats zalm in folie en giet citroen en ghee mengsel erover.
  4. Wikkel de zalm in met de folie en leg deze op een bakplaat.
  5. Bak gedurende 15 minuten of totdat de zalm gaar is.
  6. Als je oven het toelaat, kun je je groenten naast zalm op een aparte bakplaat roosteren.
Recipe by Het 5:2 Vasten Dieet at https://hetvastendieet.nl/ghee-geklaarde-boter-zelf-maken/