Zet een grote koekenpan met wat olie op een matig hoog vuur en verwarm deze gedurende 1 minuut. Voeg de ui en knoflook toe en bak het, onder af en toe roeren, tot ze zacht zijn, ongeveer 3 minuten. Voeg de paprika toe, blijven bakken, af en toe roeren, ongeveer 2 minuten
Voeg de kalkoen toe en maak met een lepel de stukjes kalkoen kleiner. Roerbak dit tot het lichtbruin is geworden, ongeveer 6 minuten .
Zet het vuur middelhoog. Roer de tomaat, peterselie, oregano, chilipoeder, worcestersaus, en kaneel. Bak onder af en toe roeren de tomaten totdat deze uit elkaar vallen en de vloeistof van de tomaten verdampt totdat de pan bijna droog is, ongeveer 5 minuten. Haal de pan van het vuur en roer de azijn er door. Laat het 10 minuten afkoelen en schep in elk blaadje sla wat van dit mengsel. Rol de het blaadjes sla met inhoud zoals je dat bij een burrito ook doet en serveer.
TIP: Als je dit recept als lunch wilt meenemen, neem dan het mengsel en de sla los van elkaar mee in aparte bakjes.