Gevulde Paprika’s met rundergehakt, champignons en knoflook is een lekkere, caloriearme en makkelijk te bereiden 5:2 Vasten Dieet Recept voor in de oven.
Bijbehorende Keuken Producten
Dit recept is gemaakt met de vrijstaande Inventum OV525CS mini oven (best beoordeelde vrijstaande mini oven bij Kieskeurig), Ovenschaal van Le Creuset, De Buyer Koekenpan en Diamant Sabatier Koksmes.
Gevulde Paprika’s – 300 Calorieën
- 4 paprika's
- 2 uien
- 2 knoflookteentjes
- 400 g rundergehakt
- bakje champignons
- zout
- peper
- 1 theelepel paprikapoeder
- 1 theelepel komijnpoeder
- 2 eetlepels olijfolie.
- Snijd de kapjes van de paprika's af en haal de zaadlijsten eruit.
- Snipper met een scherp koksmes de uien en fruit deze in een beetje olijfolie in een koekenpan doe daarna de geperste
- knoflookteentjes erbij en bak kort mee.
- Kruid het gehakt met zout, peper, paprikapoeder en komijn en bak het rul bij de
- uien. Snijd de champignons in plakjes en doe deze bij het gehakt.
- Bak het geheel 5 minuten door.
- De paprika's vullen met het gehakt mengsel en afdekken met het kapje.
- Het geheel in een ovenschotel plaatsen en voor 40 minuten in een voorverwarmde
- oven van 200C plaatsen.
Bijbehorende (keuken) Producten:
Mini Oven – Inventum OV525CS – Vrijstaand
Ovenschaal – Le Creuset Schaal – Rechthoekig – 26 cm – Kersenrood
Koekenpan – De Buyer
Koksmes – Diamant Sabatier 15 cm
Gerelateerde Producten
Krijg je door bovenstaand 5:2 Vastendieet Recept inspiratie om je keukeninterieur eens aan te pakken. Bekijk dan onderstaand gerelateerd aanbod keukenproducten en kookgerei en of bezoek onze webshop.
Bezoek onze 5:2 Vasten Dieet Webshop