Het Vastendieet documentaire

Geplaatst | 2 reacties

Er is veel gezegd en geschreven over de spraakmakende BBC documentaire van dokter Michael Mosley, Eat, Fast & Live Longer. Michael Mosley stelt zichzelf een ambitieus doel: langer leven, jonger blijven en op de koop toe ook gewicht verliezen.

Share and Enjoy

Lees Meer

Beginnen met Vasten dieet

Geplaatst | 4 reacties

Beginnen met Vasten dieet. Voordat je begint met het Vastendieet kan ik me voorstellen dat je allerlei vragen hebt over het Vastendieet. Vragen als: wat is vasten en waarom zou ik het moeten doen? Is het makkelijk? Wat doet het met mijn lichaam, val ik er snel mee af en hoe zijn de ervaringen van anderen over het dieet?

Share and Enjoy

Lees Meer

Het Vastendieet Ervaringen

Geplaatst | 0 reacties

Het  Vastendieet ervaringen. Hieronder zie je een greep uit de ervaringen die onze lijners hebben met het Vastendieet. Heb jezelf ook ervaringen met het Vastendieet en wil je die delen met ons? Kijk ook eens op Facebook voor nog meer ervaringen!

Share and Enjoy

Lees Meer

Waarom vasten?

Geplaatst | 0 reacties

We weten allemaal wat er van je wordt verwacht om gewicht te verliezen: eet koolhydraatarm voedsel, beweeg meer en laat vooral geen maaltijden staan. Dit is eigenlijk het standaard dieet advies wat men al tientallen jaren geeft.

Share and Enjoy

Lees Meer

Is het Vastendieet makkelijk?

Geplaatst | 5 reacties

Het Vastendieet is makkelijk omdat je met het Vastendieet geen ingewikkelde dieetplannen hoeft te volgen. Je bent ook niet gebonden aan wat je wel of niet mag eten. In principe mag je alles eten, mits je je houdt aan de 5:2 regel. 5 dagen normaal eten en 2 dagen vasten. Het Vastendieet boek

Share and Enjoy

Lees Meer