Boek:
Michael Mosley / Mimi Spencer
Price:
€10,00

Reviewed by:
Rating:
5
On 19 mei, 2013
Last modified:18 oktober, 2013

Summary:

Ik doe dit 'dieet' als sinds september 2012 toen ik de documentaire van Michael Mosley zag en raad het iedereen aan ! Voor mij is het niet moeilijk om 2 dagen per week te vasten en op de gewone dagen eet ik normaal (ja zelfs een dessertje kan !).
Het boek is goed geschreven en legt uit waarom het gezond is om regelmatig kort te vasten zelfs al hoef je niet af te vallen.
Als ik binnenkort op mijn ideale gewicht zit schakel ik over naar 6:1 (ipv 5:2 zoals nu) om mijn gewicht stabiel te houden en toch de voordelen van het vasten te behouden.
Bij mij gaat het afvallen iets trager dan bij de doorsnee persoon omdat mijn schildklier niet goed werkt (Hashimoto). In de voorbije 10 jaar was ik alleen bijgekomen (ongeveer 10 kg) en ik was er nooit in geslaagd om ook maar een gram af te vallen tot 5:2 ! Nu ben ik al 6 kg kwijt !

De grote voordelen van 5:2 -> het is goedkoop, makkelijk en gezond ! Het is ook heel flexibel. Zo kan je bvb tijdens vakanties gewoon twee of drie weken niet vasten of voor speciale gelegenheden van vastendag veranderen.
Kortom, dit boek is een echte aanrader !!!

Het Vastendieet boek van Michael Mosley is goed geschreven en legt uit waarom het gezond is om regelmatig kort te vasten zelfs al hoef je niet af te vallen. De grote voordelen van het 5:2 dieet: het is goedkoop, makkelijk en gezond ! Het is ook heel flexibel.

Deel dit bericht!.. Share on Facebook4Share on Google+0Tweet about this on Twitter0