Vis met Paprika en Rijst – 325 Calorieën

Vis, Paprika en rijst. Voor mij is het een succesformule voor lekker eten. Voedzaam, licht verteerbaar, weinig calorieën, eenvoudig te bereiden en erg lekker.

Bijbehorende Keuken Producten

Bij dit gerecht heb je niet veel keukengerei nodig. Een goede koekenpan, een scherpe koksmes met snijplank, of snijapparaat voor de paprika’s, een roerlepel en een mooie kom voor het gerecht in te serveren.

Het 5:2 Vasten Dieet Recept: Vis met Paprika

5 from 1 reviews
Vis met Paprika - 325 calorieën
 
Bereiding
Kooktijd
Totaal
 
Auteur:
Recept: Diner
Ingrediënten
  • 400 g koolvis filet
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 ui
  • 1 gele paprika
  • 1 groene paprika
  • 1 rode paprika
  • 1 blikje tomatenblokjes
  • zwarte verse peper
  • zout
  • 2 theelepels kerrie
  • 1 eetlepel mosterd
  • verse peterselie
Bereiding
  1. Fruit het uitje in de olijfolie.
  2. Doe hier de bevroren vis bij en bak op een hoog vuur mee ( 1 minuut).
  3. Daarna de in reepjes gesneden paprika meebakken.
  4. Dan het blikje tomatenblokjes toevoegen.
  5. De mosterd en de kruiden toevoegen en omscheppen.
  6. Op smaak brengen met peper en zout.
  7. Laat het geheel ongeveer 15 minuutjes zachtjes door pruttelen.
  8. Bestrooi met verse peterselie.
Notes
Het recept is voor 4 personen, 30 min bereiding ( 325 Kcal pp).
Deze vis met paprika is lekker met rijst (100g gekookt= 120 kCal).
Voedingswaarde
Calorieën: 325

Bijbehorende (keuken) Producten:

Koekenpan – De Buyer Koekenpan Ø 28 cm
Koksmes – Diamant Sabatier 15 cm
Snijplank – Joseph Snijplankenset Set

Het 5:2 Vastendieet eKookboek

Heb jij al het digitale kookboek voor bij het 5:2 Vastendieet?
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter

Een reactie plaatsen

VIP+ Leden