Gevulde Paprika's - 300 Calorieën
 
Bereiding
Kooktijd
Totaal
 
Auteur:
Recept: Diner
Ingrediënten
  • 4 paprika's
  • 2 uien
  • 2 knoflookteentjes
  • 400 g rundergehakt
  • bakje champignons
  • zout
  • peper
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 theelepel komijnpoeder
  • 2 eetlepels olijfolie.
Bereiding
  1. Snijd de kapjes van de paprika's af en haal de zaadlijsten eruit.
  2. Snipper met een scherp koksmes de uien en fruit deze in een beetje olijfolie in een koekenpan doe daarna de geperste
  3. knoflookteentjes erbij en bak kort mee.
  4. Kruid het gehakt met zout, peper, paprikapoeder en komijn en bak het rul bij de
  5. uien. Snijd de champignons in plakjes en doe deze bij het gehakt.
  6. Bak het geheel 5 minuten door.
  7. De paprika's vullen met het gehakt mengsel en afdekken met het kapje.
  8. Het geheel in een ovenschotel plaatsen en voor 40 minuten in een voorverwarmde
  9. oven van 200C plaatsen.
Notes
Het recept is voor 4 personen, 50 min bereiding (300 Kcal pp). Deze ovenschotel laat zich prima combineren met zilvervliesrijst (100 gr bereidt= 119 kCal).
Voedingswaarde
Calorieën: 300 calorieën
Recipe by Het 5:2 Vasten Dieet at https://hetvastendieet.nl/gevulde-paprikas/