Pittige Zomerse Courgette Spaghetti met Chipotle pepers in Adobo saus - 386 calorieën
Auteur: Spiraalsnijder Recepten
Recept: Spiraalsnijder Recepten
Serves: 4
- 100 gram gewone (ongekookte) spaghetti
- 1 blik (200 gram) Chipotle peper in
- Adobo saus
- 2 theelepels olijfolie
- 2 knoflookteentjes, gehakt
- 4 kopjes gespiraliseerde courgette
- (ongeveer 600 gram)
- ¾ theelepel zout
- ¼ theelepel zwarte peper
- 2 eetlepels Parmezaanse kaas
- Kook de gewone spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking, zonder zout.
- Haal 1 chili en 1 eetlepel saus uit de blik Chipotle peper in Adobo saus, (bewaar resterende saus voor ander gebruik).
- Verwijder zaden uit chili (voor extra pittigheid laat je de zaden er in) en hak de chili in stukjes
- Verhit olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de chili, saus en knoflook toe en bak (sauteer) 1 minuut.
- Voeg de courgette spaghetti toe en roerbak het 4 minuten.
- Voeg de gewone pasta bij de courgette pasta, meng voorzichtig door elkaar met een keukentang.
- Bestrooi met zout, peper en kaas.
Recipe by Het 5:2 Vasten Dieet at https://hetvastendieet.nl/product/chipotle-pepers-adobo-saus/
3.5.3229