Caloriearme Vegetarische curry: 150 calorieën per portie (voor 2 porties)
 
Bereiding
Kooktijd
Totaal
 
Auteur:
Recept: Eenpansgerecht
Serves: 2
Ingrediënten
  • 2 teentjes knoflook, fijn gehakt
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 theelepel (5 ml) olie
  • 1 theelepel chilipoeder
  • 1 theelepel gemalen gember
  • 1 theelepel kurkuma poeder
  • 100 gram sperziebonen, in plakjes
  • 200 gram bloemkool of broccoli, in kleine roosjes
  • 100 gram worteltjes, in plakjes
  • 100 gram aardappelen in blokjes
  • 1 theelepel tomatenpuree
  • 20 gram rozijnen
Bereiding
  1. Bak de knoflook en de ui 5 minuten in de olie in een grote pan, voeg de specerijen toe en bak nog een minuut zachtjes.
  2. Voeg alle groenten in 300 ml water toe en dan de andere ingrediënten.
  3. Verwarm tot het water gaat koken, zet het vuur dan laag en dek af. Na een half uur is de curry klaar.
Voedingswaarde
Aantal Personen: 2 Calorieën: 150
Recipe by Het 5:2 Vasten Dieet at https://hetvastendieet.nl/vegetarische-curry-150-calorieen-per-portie/