Fast Diet BBC video, bekijk hem hier online

De op BBC uitgezonden documentaire Eat, Fast & Live Longer van Dr. Michael Mosley behandelt verschillende hoofdstukken die erg interessant zijn voor mensen die snel maar gezond af willen vallen. Maar ook voor de mensen waar het puur om hun gezondheid gaat en het preventief werken om te voorkomen, of de kans te verminderen, dat je ernstige ziektes krijgt is het Vastendieet aan te raden.

Bekijk hier de documentaire The Fast Diet BBC en beoordeel zelf wat je er van vindt. Laat het ons weten hier op de website van het Vastendieet.

Ook enthousiast geworden na het zien van de documentaire?
Bestel dan het Vastendieet boek

Persoonlijke note: Ik heb de documentaire Eat, Fast & Live Longer, van Michael Mosley ervaren als een positief feestje met constant een glimlach op mijn gezicht.

Vond diëten altijd moeilijk maar sinds ik Het Vastendieet volg vind ik dat niet meer. Het Vastendieet is makkelijk vol te houden. Ik voel ook hoe gezond het dieet voor me is. Dat blijft me motiveren om door te gaan met het vasten en Het Vastendieet.

Bekijk op onderstaande player de BBC documentaire van Michael Mosley
Bestel hier het Vastendieet boek

Het 5:2 Vastendieet eKookboek

Heb jij al het digitale kookboek voor bij het 5:2 Vastendieet?

VIP+ Leden