Koolhydraat arme recepten

Koolhydraat arme recepten. Koolhydraat arme recepten, maar liefst 365 fantastische gerechten voor het hele jaar. We kregen als tip mee van onze bezoekers om dit receptenboek te kopen voor als je een goed alternatief zoekt voor het Engelstalige Fast Diet Recipe Book.

Het 365 koolhydraat arme gerechten boek is een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die graag wil afvallen of een gezond gewicht wil behouden door minder koolhydraten te eten. Als u denkt dat een voedingspatroon met weinig koolhydraten inhoudt dat u grote hoeveelheden ongezond, vet voedsel kunt eten, dan vergist u zich!

Het gaat erom dat u de juiste soort koolhydraten eet..

Het gaat erom dat u de juiste soort koolhydraten eet, met goede bronnen van eiwitten en vet erbij. Een overdaad aan bewerkte voedingsmiddelen kan leiden tot overmatige insulineproductie en sterke schommelingen in de bloedsuikerspiegel. Hierdoor krijgt u last van pieken en dalen in uw energiepeil, trek in zoetigheid en een knagend hongergevoel.

Als u zich richt op koolhydraten uit onbewerkte voedingsmiddelen en deze in de juiste hoeveelheden eet, houdt u uw bloedsuikerspiegel stabiel, heeft u veel meer energie en krijgt u minder snel honger.

Alemaal essentiële factoren

Dit zijn allemaal essentiële factoren om met succes gewicht te verliezen en slank te blijven. Dit boek biedt u 365 heerlijke, trendy recepten en een verantwoorde leidraad om elke dag van het jaar koolhydraatarm te eten.

Bestel hier het 365 Koolhydraatarme recepten boek makkelijk en snel online! 

Koolhydraat arme gerechten

Recepten voor mensen die willen afvallen

Dit boek biedt recepten voor mensen die willen afvallen en mensen die op gewicht willen blijven door minder koolhydraten te eten.

In de inleiding wordt ingegaan op goede en slechte koolhydraten, de glykemische index (waarbij koolhydraten worden ingedeeld in een schaal van 0 tot 100, hoe lager de glykemische waarde, hoe langer het duurt voor het voedsel verteerd is en hoe minder de bloedsuikerspiegel en insulineproductie stijgen na de maaltijd), vezels, eiwitten, de benodigde voedingsstoffen per dag etc. Daarna volgen zeven hoofdstukken met totaal 365 duidelijk beschreven recepten voor ontbijten & brunches, soepen, salades, snacks & lichte maaltijden, hoofdgerechten (vlees, gevogelte, vis, vegetarisch), bijgerechten, en tot slot nagerechten.

Bij elk recept wordt vermeld voor hoeveel personen het is bedoeld, de hoeveelheid koolhydraten per persoon en wat er bij past. Bestel hier het 365 Koolhydraatarme recepten boek makkelijk en snel online!
[button link=”http://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=20409&url=http%3A//www.bol.com/nl/p/365-koolhydraatarme-recepten/1001004002606847&f=TXL&subid=365-khar-boek-pagina&name=koolhydraatarme-recepten-boek” color=”green” newwindow=”yes”]  Koolhydraatarme Receptenboek[/button]

 

Het 5:2 Vastendieet eKookboek

Heb jij al het digitale kookboek voor bij het 5:2 Vastendieet?

2 gedachten over “Koolhydraat arme recepten”

  1. Op aanraden van jullie heb dit boek gekocht en kan alleen maar zeggen: Als je dit koopt dan doe je geen miskoop! Heerlijk boek, eenvoudig en heel aantrekkelijk om door te bladeren met de heerlijkste gerechten. Heel simperl te bereiden. En de ingredieten zijn ook makkelijk te verkrijgen (dit in tegenstelling to sommige andere kookboeken die ik wel eens voorbij zien komen). Groetjes, Celia. 

  2. Sinds 2,5 week volg ik (62 jaar) het 5:2 dieet. Op de dieetdagen start ik ' s morgens met fruit en yoghurt, in de middag salade met eiwit en in de avond groenten met eiwit. Ik ben 3,5 kilo afgevallen. Door het vasten let ik ook beter op wat ik op de andere dagen eet, terwijl ik me volledig vrij voel. Als ik etentjes heb, vast ik de dag erna een keer extra. Dit kost me geen enkele moeite. Gezien mijn leeftijd koste het altijd veel moeite om af te vallen. Dit dieet bevalt mij goed omdat ik keuze vrijheid heb op de andere 5 dagen. Ik ben benieuwd naar mijn gewicht na 5 weken.

     

     

Een reactie plaatsen

VIP+ Leden