Misosoep met Shiitakes en Groente 59 Calorieën Preview

Miso soep is een Japans bouillon. Het is heel gezond. Veel beter dan al die kunstmatige minute soepjes. En het past perfect bij het 5:2 Vastendieet Lifestyle met verantwoord, caloriearm en gezond eten.

Login als VIP+ Lid om het recept te bekijken of bestel het Vastendieet eKookboek 

Misosoep met Shiitakes en Groente 59 Calorieën 

Misosoep Tip van Jessica

Misosoep met shiitakes en groentes
Ik heb een miso soep pakje gekocht in de toko. Het is een dikke pasta, Aka Miso. Ik maak hiervan steeds een grote pan miso soep, ongeveer 1,5 liter, met twee tot drie flinke eetlepels miso pasta, blokje runderbouillon, 2 cm gember (geraspt), 3 teentjes knoflook (uitgeperst), sambal naar smaak en een hoeveelheid (oosterse) groenten naar smaak. Zelf doe ik er regelmatig vlak voor het eten ook nog een handje taugé in. Ik vries het in porties in zodat ik weer een paar weken vooruit kan. Je kunt er ook voor kiezen de groenten weg te laten en pas toe te voegen als je de soep gaat verwarmen. Qua calorieën kom ik naar schatting op 30 cal per 300 ml.
Jessica: Ik heb de misosoep gekocht in de toko.

Het 5:2 Vastendieet eKookboek

Heb je Het 5:2 Vasten Dieet eKookboek nog niet? Of wil je Lid worden van Het 5:2 Vasten Dieet? Maak dan een keuze uit onderstaande producten. Je krijg toegang tot alle 5:2 Vastendieet Recepten (VIP+) en of je kunt de 5:2 Recepten uit het eKookboek meteen downloaden (ebook):

Het 5:2 Vastendieet eKookboek

Heb jij al het digitale kookboek voor bij het 5:2 Vastendieet?

VIP+ Leden