Vastendieet boek, welke moet ik kopen?

Vastendieet boek kopen? Er is een groot aanbod Vastendieet boeken, welke kan ik het beste kopen? Deze vraag wordt regelmatig gesteld door nieuwe leden van onze snel groeiende Het 5:2 Vastendieet Facebook groep.

Vastendieet Boeken Top 3

Om te voorkomen dat je door het bos de boeken niet meer ziet hebben voor jou de “Vastendieet Top 3 boeken lijst” gemaakt zodat je precies weet welk Vastendieet boek je het beste kunt kopen.

Op nummer 1 staat Het Vastendieet
5:2 VIP+ Lidmaatschap

LET OP! Dit is geen boek maar een Online Lidmaatschap

Met Het Vastendieet VIP+ Lidmaatschap heb je eigenlijk geen boeken nodig. Want als VIP+ lid krijg je alle informatie die je nodig hebt om te beginnen. Je krijgt exclusief heel veel waarde waaronder online toegang tot alle caloriearme 5:2 Recepten, met gratis updates van nieuwe recepten, maaltijdplanners en work-out oefeningen, motivatie tips & tricks en artikelen over afvallen en gezond leven.

Lees meer…

 

#2 Het Vastendieet

Het Vastendieet boek is het officiële Vastendieet boek van Michael Mosley. In het Vastendieet boek vind je een duidelijke uitleg over Het Vastendieet, een stappenplan, calorieën teller en caloriearme recepten.

#3 Het 5:2 Recepten eBook

Het 5:2 Recepten eBook staat boordevol met heerlijke caloriearme recepten voor op de vastendagen (mag ook op de niet vastendagen). Als je het eBook besteld kun je hem meteen downloaden. Bij het 5:2 Recepten eBook krijg je ook regelmatig gratis updates van nieuwe recepten.

Het 5:2 Vastendieet eKookboek

Heb jij al het digitale kookboek voor bij het 5:2 Vastendieet?

5 gedachten over “Vastendieet boek, welke moet ik kopen?”

  1. In Het Vastendieet boek van Michael Mosley is duidelijk omschreven wat nu eigenlijk vasten is en wat het met je lichaam en geest doet! En het werkt ook nog!!!

  2. Ben nog nooit zo bang geweest om aan een nieuw dieet te beginnen…hoop dat het me gaat bevallen en dat het echt een levensstijl gaat worden…ben benieuwd!

  3. Goedemorgen, ik ben 1 week bezig en 2,2 kg kwijt en daarvan is volgens mijn genieuze weegschaal 1,5 kg vet! Joehoe! Met name met dat vet ben ik blij. Ik heb een gezonde BMI 24, maar verpercentage was vorige week nog 39%. Veel te hoog.
    Iedereen veel succes!!!

  4. Ik heb het boek Het 5:2 Vastendieet Kookboek in huis. Er staan heerlijke gerechten in. Het is overigens het eerste dieet dat mij van de suiker én de zoetjes af heeft gekregen. Voel me er top bij.

  5. Goed nieuws: na enkele weken 5:2 vastendieet staat mijn suikerspiegel terug normaal en mag ik voorlopig als de insulinepilletjes achterwege laten.

Reacties zijn gesloten.

VIP+ Leden