Vastendieet ervaringen van Facebook groep: “Het 5:2 Vastendieet”

Vastendieet ervaringen van Facebook groep “Het 5:2 Vastendieet” is zoveel meer dan alleen maar een ervaringen delen. Het 5:2 Vastendieet groep ondersteund, motiveert, deelt recepten en geeft tips.

Om je een indruk te geven wat er zoal gebeurd, en wat voor interactie er is op Het 5:2 Vastendieet Facebook forum, heb ik voor jou dit artikel geschreven.

Het Vastendieet Boek banner

Vastendieet Ervaringen

Het leuke van het 5:2 Vastendieet groep is dat je als nieuwkomer meteen “echte” ervaringen van de leden ( de “Fasti’s”* ) kunt lezen. Dat zijn dus de ervaringen van Vastendieet leden tijd al een tijd lid zijn en daardoor veel ervaring hebben opgedaan met het vasten en Het Vastendieet. Als je de berichten leest dan motiveert dat enorm omdat de berichten allemaal, geloof het of niet, positief zijn en praktijk gericht.

*Fasti’s =  Fast Diet en Fantastisch gecombineerd in 1 woord

[testimonial company=”Het Vastendieet” author=”Yuleng” image=”https://hetvastendieet.nl/wp-content/uploads/2013/10/het-vasten-dieet-23767_300x230-150×150.jpg”]Het enige dieet dat ik (56) ooit heb volgehouden en waarschijnlijk een leven lang kan volhouden. Ben bezig sinds begin augustus, ben nu al tien kilo kwijt en maar liefst ZES cm van mijn tailleomvang en twee centimeter rond mijn hals. Belangrijkste: ik voel me er heerlijk en energiek en schoon bij. Mijn zandloperfiguur is weer zichtbaar, hoera![/testimonial]

Terugval en hartverwarmende reacties

Terugvallen hoort eigenlijk wel een beetje bij volgen van een dieet. En ook bij het Vastendieet gebeurd het ook wel eens dat je een terugval hebt.

Het is dan hartverwarmend om dan te zien hoe een hele grote groep Fasti’s op dat moment er voor je zijn om je te ondersteunen met lieve woorden en wijze tips omdat zij als geen ander begrijpen wat je op dat moment voelt en ervaart.

[testimonial company=”Het Vastendieet” author=”Anoniem” image=”https://hetvastendieet.nl/wp-content//uploads/2013/09/is-het-vastendieet-makkelijk-150×150.jpg”]Vandaag een dagje vasten maar ik blijf aan het eten denken. Mijn eigen schuld want gisteren heb ik wel aan chocolade koeken gezeten, meer dan het goed voor me was. Die dingen werken zo verslavend. Ah ja, ik ben ook maar een mens he? Wij slaan ons wel door.

Het 5:2 Vastendieet groep..
[/testimonial]

Het Vastendieet Boek banner

Vastendieet recepten delen

Natuurlijk zijn er heerlijke Vastendieet recepten te vinden in de boeken die we verkopen hier op de website van Het Vastendieet, maar de ervaring is dat er nooit genoeg recepten en gerechten beschikbaar kunnen zijn. En die zijn er volop te verkrijgen bij Het 5:2 Vastendieet groep.

Vastendieet ervaringen koken

 

Het 5:2 Vastendieet eKookboek

Heb jij al het digitale kookboek voor bij het 5:2 Vastendieet?

Een reactie plaatsen

VIP+ Leden