Het vastendieet Kookboek. Eindelijk hij is er! De Nederlandse versie van het Vastendieet Kookboek. Het Vastendieet Kookboek staat vol met heerlijke caloriearme gerechten. In combinatie met het Vastendieet dieetboek heb je een prachtig duo welke  je snel doet afvallen en waarbij je gezondheid met enorme stappen zal toenemen.

Bestel hier Het Vastendieet eKookboek

Het Vastendieet Kookboek

Het Vastendieet is een radicaal andere manier van diëten, waar iedereen het over heeft. En het is echt zo simpel als het klinkt: vijf dagen eten volgens je normale eetpatroon en vervolgens twee dagen ‘vasten’. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat dit dieet er niet alleen voor zorgt dat de kilo’s ervan afvliegen, maar ook dat het risico op ziektes als diabetes, hartaandoeningen en kanker aanzienlijk daalt.

Het Vastendieet de grootste Dieetrevolutie sinds Atkins.

Het vastendieet is een enorm succes; het dieet wordt door mensen over de hele wereld gevolgd, en met resultaat. Met dit kookboek, boordevol recepten en extra tips, wordt dit laagdrempelige dieet nog makkelijker te volgen. Mimi Spencer (1967) schreef samen met Michael Mosley Het vastendieet. Ook schrijft ze voor diverse kranten en bladen, waaronder The Guardian, Marie Claire en Observer Food Monthly. Dr. Sarah Schenker is diëtiste en voedingsdeskundige in Engeland. Ze adviseert in die functie onder meer het Britse voetbalteam en verschijnt regelmatig op tv en in de media.

De afvaltrend van nu

Over Het vastendieet: Mosley en Spencer veroorzaakten een rage. NRC Handelsblad: ‘De beloftes van het dieet zijn fors en het boek staat vol positieve ervaringen, zowel van de auteurs als van proefpersonen.’ De consumentenbond: ‘De regels zijn duidelijk en makkelijk, je leert minder impulsief met eten omgaan en het gewichtsverlies verloopt gecontroleerd.’ Elle: ‘De grootste dieetrevolutie sinds Atkins.’

Daily Mail: ‘Het enige dieet dat je ooit nodig gaat hebben.’ Mail on Sunday: ‘Het dieet dat wél werkt.’ Radio Times: ‘De afvaltrend waar dit jaar het meest over gesproken is. Daily Express: ‘Soms lijkt het wel alsof iedereen het vastendieet volgt.’

Bestel hier het Vastendieet eKookboek

Het 5:2 Vastendieet eKookboek

Heb jij al het digitale kookboek voor bij het 5:2 Vastendieet?

1 gedachte over “Het Vastendieet Kookboek”

  1. ik heb de documentaire bekeken en ben erg geïnspireerd. Wil dit zeker gaan doen en kijken hoe mijn waardes veranderen na een bepaalde periode.

Reacties zijn gesloten.

VIP+ Leden