Vastendieet in het nieuws

Vastendieet is vijf dagen in de week genieten

“Met het 5:2 Vastendieet is het 5 dagen in de week genieten!” Vastendieet staat met een mooi artikel in de krant. Het artikel gaat over Magda Camfferman (68 jaar) en lid van Het 5:2 Vastendieet groep op Facebook.

Bij het vastendieet mag je vijf dagen per week normaal eten. Op 2 vastendagen beperken vrouwen zich tot 500 calorieën en mannen tot 600. Magda Camfferman eet die dagen een paar luchtige een paar luchtige crackertjes met mager eiwitrijk beleg als ontbijt en ‘s avonds salades met vis of ei, of veel groenten met een enkele aardappel.

“Ik heb alle diëten wel zo’n beetje uitgeprobeerd. Maar ik werd altijd weer dikker omdat ik terugviel in mijn oude eetpatroon. Ik ben nu eenmaal een bourgondisch type en dat verander je niet zomaar.”

“Voor mij is het Vastendieet ideaal.. Ik kan vijf dagen per normaal eten en genieten. Op de vastendagen heb ik ook geen hongergevoel, omdat ik eiwitrijk eet en veel water en thee drink. En als ik trek heb in wat lekkers, denk ik gewoon: vandaag niet, morgen weer. Met het Vastendieet ben ik in vier maanden tijd ruim 10 kilo afgevallen. Ik woog bijna 90 kilo. Dat was echt kritisch, ik liep moeilijk en hijgde snel. Traplopen deed ik al helemaal niet meer. Nu voel ik me een stuk fitter.”

Bestel hier het Vastendieet boek:

[maxbutton id=”7″]
[maxbutton id=”2″]

 

Het 5:2 Vastendieet eKookboek

Heb jij al het digitale kookboek voor bij het 5:2 Vastendieet?

Een reactie plaatsen

VIP+ Leden