Het 5:2 Vasten Dieet BBC Documentaire Nederlands Ondertiteld

Bekijk de BBC documentaire van Michael Mosley over Het 5:2 Vastendieet. De BBC documentaire Fast Diet is in Nederlands Ondertiteld.

Met Het Vastendieet val je af, blijf je gezond en leef je langer!

Met Het 5:2 Vasten dieet volg je twee dagen per week een relatief strikt dieet en de overige vijf dagen mag je alles eten waar je zin in hebt. Het Vasten dieet is makkelijk vol te houden, werkt snel en effectief en is bovendien erg gezond!

Het 5:2 Vastendieet eKookboek

Heb jij al het digitale kookboek voor bij het 5:2 Vastendieet?

2 gedachten over “Het 5:2 Vasten Dieet BBC Documentaire Nederlands Ondertiteld”

  1. Wat mij aan heel het verhaal wel stoort is dat je in de documentaire niets hoort of ziet over sporten! Hij werkt en heeft een kantoorbaan! Wat met mensen die zwaar werken! En ik zelfs 4keer sport per week! Ik zie mij niet zo intensief werken sporten en daarbij nog eens 3,5dagen vasten! Zelfs niet 2dagen na elkaar vasten! Ik wil het graag doen! Maar wat gaat dan het resultaat zijn? Gaat het dan nog zoveel effect geven? Ik zou het alleen al doen omdat je geestelijke ziektes zou kunnen verminderen bij het ouder worden! Maar wil eer mijn sporten niet voor laten! Zou er een conbinatie in zitten zodat we dezelfde resultaten zouden bereikt kunnen worden!? Ja, hier heb ik eigenlijk weinig van gezien! Waarom niet testen bij mensen die sporten! Vooral de hersenziektes vind ik zeer belangrijk!

Een reactie plaatsen

VIP+ Leden