Marinara saus maken: suikervrij en koolhydraatarm recept

Marinara saus met weinig koolhydraten (en suikervrij) is makkelijk zelf te maken!

Marinara saus maken

Dit Marinara saus recept is een van de vele koolhydraatarme ingrediënten die ik regelmatig gebruik. Verschillende vastendieet recepten bevatten deze eenvoudig te maken saus en ik zal het ook blijven gebruiken in komende recepten op de website van Het Vastendieet (5:2 en 16:8).

Lees meer…

Gember- en knoflooksoep

Gember- en knoflooksoep

Deze traditionele gember- en knoflooksoep recept bestrijdt de griep, verkoudheid, overmatige slijm- en neus-ontstekingen

De winter is bijna hier en dat betekent dat het griepseizoen in de lift zit. Met de verandering van temperatuur en de koude lucht die meer bevorderlijk is voor het verspreiden van ziektekiemen voelen velen van ons zich al ziekjes worden. Misschien beginnen sommigen van ons al wat te sniffen, terwijl andere keelpijn hebben. Vaak zijn deze symptomen niet sterk genoeg om een dag op het werk te missen om uit te rusten, maar toch zijn ze vervelend. In plaats van de hele dag aan te kwakkelen, probeer dan dit soeprecept te bereiden dat je immuunsysteem kan stimuleren en je symptomen kan verlichten.

Lees meer…

Vastendieet Ontbijt Recept Roerei 155 Calorieën

Roerei: 155 calorieën - Het Vastendieet

Eieren bevatten veel eiwitten maar kunnen ook heel voedzaam zijn, vooral bij het ontbijt, dus het loont eraan te denken. Pocheren of koken zijn de magere bereidingswijze, maar je kunt ze ook bakken met caloriearme bakspray waarmee je normaal een calorie per keer gebruikt. Minder lekker dan boter, maar je verbruikt niet je hele rantsoen.

Lees meer…

VIP+ Leden