Zalm spinazie wraps met Huttenkäse en citroen, 181 calorieën

Zalm spinazie wraps met huttenkäse en citroen voor één persoon, 181 calorieën

Zalm spinazie wraps met Hüttenkäse en citroen voor één persoon, 181 calorieën. Word 5:2 Vastendieet VIP+ lid en krijg meteen toegang tot alle recepten en artikelen. Als 5:2 Vastendieet VIP+ Lid krijg je ook gratis Het 5:2 Vastendieet eKookboek (t.w.v. €19,95) en het Spirelli Spiraalsnijder eKookboek, boordevol met Caloriearme Spiraalsnijder Recepten (t.w.v. €19,95).

5:2 VIP+ only - Dit recept is alleen te zien voor de 5:2 leden 5:2 VIP+ only - Dit recept is alleen te zien voor de 5:2 leden

Lees meer…

Vastendieet Ontbijt Recept Roerei 155 Calorieën

Roerei: 155 calorieën - Het Vastendieet

Eieren bevatten veel eiwitten maar kunnen ook heel voedzaam zijn, vooral bij het ontbijt, dus het loont eraan te denken. Pocheren of koken zijn de magere bereidingswijze, maar je kunt ze ook bakken met caloriearme bakspray waarmee je normaal een calorie per keer gebruikt. Minder lekker dan boter, maar je verbruikt niet je hele rantsoen.

Lees meer…

Toast met middelgroot gepocheerd ei

Middelgroot gepocheerd ei

Toast is altijd lekker. Omdat toast caloriearm is kan het prima voor op een vastendag. Vaak is één sneetje toast net niet genoeg. Je kunt gerust nog een extra sneetje toast nemen mocht je dat willen. Kies je voor één sneetje toast dan kun je dit gerust eten met een beetje boter. Als je voor een tweede sneetje toast kiest laat dan de boter achterwege.

Lees meer…

VIP+ Leden