Gember- en knoflooksoep

Gember- en knoflooksoep

Deze traditionele gember- en knoflooksoep recept bestrijdt de griep, verkoudheid, overmatige slijm- en neus-ontstekingen

De winter is bijna hier en dat betekent dat het griepseizoen in de lift zit. Met de verandering van temperatuur en de koude lucht die meer bevorderlijk is voor het verspreiden van ziektekiemen voelen velen van ons zich al ziekjes worden. Misschien beginnen sommigen van ons al wat te sniffen, terwijl andere keelpijn hebben. Vaak zijn deze symptomen niet sterk genoeg om een dag op het werk te missen om uit te rusten, maar toch zijn ze vervelend. In plaats van de hele dag aan te kwakkelen, probeer dan dit soeprecept te bereiden dat je immuunsysteem kan stimuleren en je symptomen kan verlichten.

Lees meer…Gember- en knoflooksoep

Zalm spinazie wraps met Huttenkäse en citroen, 181 calorieën

Zalm spinazie wraps met huttenkäse en citroen voor één persoon, 181 calorieën

Zalm spinazie wraps met Hüttenkäse en citroen voor één persoon, 181 calorieën. Word 5:2 Vastendieet VIP+ lid en krijg meteen toegang tot alle recepten en artikelen. Als 5:2 Vastendieet VIP+ Lid krijg je ook gratis Het 5:2 Vastendieet eKookboek (t.w.v. €19,95) en het Spirelli Spiraalsnijder eKookboek, boordevol met Caloriearme Spiraalsnijder Recepten (t.w.v. €19,95).

5:2 VIP+ only - Dit recept is alleen te zien voor de 5:2 leden 5:2 VIP+ only - Dit recept is alleen te zien voor de 5:2 leden

Lees meer…Zalm spinazie wraps met Huttenkäse en citroen, 181 calorieën

Caloriearme Courgette Pasta Spinazie Pesto Salade – 230 calorieën

Caloriearme Courgette Pasta Spinazie Pesto Salade - 230 calorieën 1

Ik ben gek op pesto en op het moment dat er een grote hoeveelheid basilicum in onze tuin groeit (dankzij het vochtige weer groeit de tuin als een gek!). Basilicum heeft verbazingwekkende geneeskrachtige eigenschappen dankzij het gespecialiseerde gehalte aan antioxidanten; orientin en vicenin, twee in water oplosbare flavonoïden die worden aangetroffen in basilicum en die ontstekingsremmende en anti-verouderingsacties ondersteunen en tegelijkertijd antimicrobiële voordelen bieden.

Geniet van deze pasta-vrije pesto pasta!

Lees meer…Caloriearme Courgette Pasta Spinazie Pesto Salade – 230 calorieën

VIP+ Leden