Marinara saus maken: suikervrij en koolhydraatarm recept

Marinara saus met weinig koolhydraten (en suikervrij) is makkelijk zelf te maken!

Marinara saus maken

Dit Marinara saus recept is een van de vele koolhydraatarme ingrediënten die ik regelmatig gebruik. Verschillende vastendieet recepten bevatten deze eenvoudig te maken saus en ik zal het ook blijven gebruiken in komende recepten op de website van Het Vastendieet (5:2 en 16:8).

Lees meer…

Gember- en knoflooksoep

Gember- en knoflooksoep

Deze traditionele gember- en knoflooksoep recept bestrijdt de griep, verkoudheid, overmatige slijm- en neus-ontstekingen

De winter is bijna hier en dat betekent dat het griepseizoen in de lift zit. Met de verandering van temperatuur en de koude lucht die meer bevorderlijk is voor het verspreiden van ziektekiemen voelen velen van ons zich al ziekjes worden. Misschien beginnen sommigen van ons al wat te sniffen, terwijl andere keelpijn hebben. Vaak zijn deze symptomen niet sterk genoeg om een dag op het werk te missen om uit te rusten, maar toch zijn ze vervelend. In plaats van de hele dag aan te kwakkelen, probeer dan dit soeprecept te bereiden dat je immuunsysteem kan stimuleren en je symptomen kan verlichten.

Lees meer…

Low Carb Pizza Kip Tricolore met dikke bodem voor 4 personen, 619 calorieën (2 slices)

Dit intermittent fasting recept is geschikt voor o.a. het 16:8 intermittent fasting dieet, OMAD methode en het 5:2 vasten dieet. Meer 16/8 5/2 recepten vind je hier onderaan de pagina.

Dikke pizzabodem fan? OMG, je moet deze low-carb pizza kip tricolore pizza proberen.

Kaasachtig, graanvrij en glutenvrij pizzadeeg met daar bovenop zelfgemaakte marinarasaus, sappige kip, pesto en mozzarella. Ideaal voor een vrijdagavond. Wie heeft er Dominos nodig als je zelfgemaakte en door het vastendieet goedgekeurde pizza hebt ?!

VIP+ only - Dit recept is alleen te zien voor de VIP+ Vastendieet leden VIP+ only - Dit recept is alleen te zien voor de VIP+ Vastendieet leden

Word VIP+ Lid van Het Vastendieet en krijg meteen toegang tot dit recept en alle andere recepten. Ook krijg je toegang tot exclusieve artikelen en verschillende interessante gezondheid en lifestyle documentaires.

Lees meer…

Zalm spinazie wraps met Huttenkäse en citroen, 181 calorieën

Zalm spinazie wraps met huttenkäse en citroen voor één persoon, 181 calorieën

Zalm spinazie wraps met Hüttenkäse en citroen voor één persoon, 181 calorieën. Word 5:2 Vastendieet VIP+ lid en krijg meteen toegang tot alle recepten en artikelen. Als 5:2 Vastendieet VIP+ Lid krijg je ook gratis Het 5:2 Vastendieet eKookboek (t.w.v. €19,95) en het Spirelli Spiraalsnijder eKookboek, boordevol met Caloriearme Spiraalsnijder Recepten (t.w.v. €19,95).

5:2 VIP+ only - Dit recept is alleen te zien voor de 5:2 leden 5:2 VIP+ only - Dit recept is alleen te zien voor de 5:2 leden

Lees meer…

Vastendieet Ontbijt Recept Roerei 155 Calorieën

Roerei: 155 calorieën - Het Vastendieet

Eieren bevatten veel eiwitten maar kunnen ook heel voedzaam zijn, vooral bij het ontbijt, dus het loont eraan te denken. Pocheren of koken zijn de magere bereidingswijze, maar je kunt ze ook bakken met caloriearme bakspray waarmee je normaal een calorie per keer gebruikt. Minder lekker dan boter, maar je verbruikt niet je hele rantsoen.

Lees meer…

VIP+ Leden