The Hairy Dieters

Humorvolle (Engelstallig) dieet en receptenboek die perfect samen gaat met Het Vastendieet. Si Koning en Dave Myers, aka The Hairy Bikers, zijn terug met een gloednieuwe missie.

Ze zijn op zoek naar gezonde, lekkere recepten gemaakt door de gewone leden van het publiek, met de bedoeling om Engeland over te halen om gewicht te verliezen zonder verlies van hun liefde voor eten. Dit prachtig gefotografeerde kookboek zal de nieuwe serie op BBC 2 een kick-start geven met een persoonlijke missie van de Bikers ‘om wat pondjes kwijt met de hulp van de Grote Britse publiek. Ze presenteren hun gloednieuwe identiteit en noeme zich: The Hairy Dieters.

 

The Hairy Bikers testen recepten

Na het succes van hun MUMS KNOW BEST tour zullen de Bikers samen met het grote publiek informatie verzamelen voor hun zoektocht naar gezond eten. Hun ‘Big Eaters’ – de noordelijke heren en dames die ze geselecteerd hebben om hun taille ietwat te laten verminderen, zijn de Bikers ‘medereizigers en ‘controlegroep’. Samen met de mensen die Si en Dave ontmoeten op hun tocht testen ze recepten en delen ze blijf-fit-tips op hun zoektoch naar een goed dieet.

Buiten dat het boek vol staat met verukkelijk recepten voor thuis eten, uit eten met een sterk plan is het boek onderhoudend en staat dit kookboek vol met gerechten die Si Koning en Dave Myers van twee van Amerika’s favoriete koks hebben gekregen. Van perfecte taarten tot en met curry’s en roast dinners, de Harige Dieters bewijzen dat koken zonder de calorieën niet hoeft te betekenen dat je moet in leveren op smaak.
Bestel hier het boek The Hairy Dieters online!

[maxbutton id=”13″]

Het 5:2 Vastendieet eKookboek

Heb jij al het digitale kookboek voor bij het 5:2 Vastendieet?

VIP+ Leden