Vastendieet Work-out – Hoge Intensiteit (Interval) Training – Fit In 4 Minuten

In de fitnessindustrie heerst de hardnekkige en wijdverbreide overtuiging dat hoe meer tijd je besteed aan lichaamsbeweging, des te beter het is.

Vastendieet Work-out

Alleen diegene die zich wijden aan de straf van lange work-outs mogen verwachten dat hun lichaamsvet verdwijnt, hun spieren zich voortreffelijk aftekenen, en ze uiteindelijk het koninkrijk van hemelse lichamen zullen mogen betreden.

Er zijn mensen die maar liefst 2 uur per dag trainen!

Als jij je tijd op die manier wilt besteden, veel succes. Zo niet, dan zul je wel blij zijn dat de vraag die vooraanstaande geleerden in het onderzoek naar lichaamsbeweging bezighoudt niet zozeer is: ‘Hoe kunnen we zorgen dat mensen meer gaan bewegen?’ maar: ‘Hoe kunnen we meer bereiken met minder?’

Hoge Intensiteit (interval) Training

HIT (High Intensity Training) heeft ophef veroorzaakt omdat studies die in de afgelopen 10 jaar zijn uitgevoerd herhaaldelijk hebben aangetoond dat een paar minuten bewegen per dag intensief bewegen beduidend verschil kan maken.

In onderstaande video kun je zien hoe je in slechts een paar minuten per dag fitter, sterker, gespierder en slanker kunt worden.

Bovenstaand oefening is een onderdeel van de Fit in 4 Minuten work-out coaching programma. Wil je meer van deze leuke, makkelijke (HIT) Fit in 4 minuten per dag video oefeningen?

Hét Thuis Train Video Programma voor een Slank & Strak lichaam:
Word FIT met HIIT at home

Het 5:2 Vastendieet eKookboek

Heb jij al het digitale kookboek voor bij het 5:2 Vastendieet?

VIP+ Leden