Fast-5 Dieet en Het 5:2 Vastendieet

Fast-5 Dieet. Het wordt wel eens vergeleken met het 5:2 Vastendieet. En in onze Facebook groep zijn er ook een aantal mensen wat het Fast-5 Dieet volgt. Fast-5 Dieet is op een dag 19 uur niet eten en 5 uur wel eten in het Fast-5 “eet venster.”

Verschil tussen Fast-5 en Het 5:2 Dieet

Het verschil tussen Fast-5 Dieet en het 5:2 Dieet is dat je bij Fast-5 elke dag moet vasten en bij het 5:2 Vastendieet hoef je maar twee keer per week te vasten. Vasten is goed voor je lijf en geest. Maar wanneer moet je nou Het 5:2 Dieet gaan volgen en wanneer het Fast-5 Dieet? Ja, dat is persoonlijk.

Fast-5 dieet (Intermittent Fasting) of 5:2 dieet – De keuze heeft te maken met wat het beste bij jou past. Wil je elke dag vasten en je houden aan een 5 uur durende eet venster? Kun je 19 uur achter elkaar niet eten per dag? Wil je elke dag vasten?

Het 5:2 Dieet is makkelijk vol te houden en kent bij na geen mensen die afhaken, ophouden en of geen resultaat kennen over een korte en lange periode. Dat heeft te maken dat het een vriendelijk dieet is.

Het is een dieet welke je snel past en welke snel goed voelt. En daarom blijf je het ook doen. Probleem namelijk met de meeste diëten is dat ze niet vol te houden zijn.

Overal kan ik zeggen dat ik blij ben dat het vasten, periodiek vasten (Intermittent Fasting) alsmaar meer serieus wordt genomen.. Omdat het werkt!

Als ik kijk over een periode van drie jaar dat ik nu Het Vastendieet heb opgezet en ik alle ervaringen lees dan kan ik alleen maar zeggen dat het Vasten en Het Vastendieet een succes is en een blijver.

Vasten heeft heel veel gezondheidsvoordelen en je valt er ook mee af. De keuze is aan jou of en welk vastendieet je wilt doen. Kijk wat het beste bij je past. Begin met het 5:2 Vastendieet, hou je er aan of kijk verder naar bijvoorbeeld hetIntermittent Fasting / Fast-5 Dieet.

Waar het om gaat is dat je een gezonder leven gaat leven en dat je lekker in je vel zit met energie en positiviteit. 

 

Het 5:2 Vastendieet eKookboek

Heb jij al het digitale kookboek voor bij het 5:2 Vastendieet?

Plaats een reactie

VIP+ Leden